ServiciiCelebration Garden

 

Celebration Garden îți oferă momentul perfect: nunta ta de vis, botezul, evenimente sociale sau petrecerea de familie.

Evenimente: 0766 383 687 | Restaurant: 0768 109 389

 

 

Servicii ireprosabile pentru evenimentele din viața ta!

Cea mai buna alegere pentru evenimentul perfect!

Îți ascultăm dorințele, îți sugerăm idei noi și te consultăm pe parcursul pregătirilor. Facilitățile de ultimă generație, spațiile flexibile și atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu sunt menite să confere evenimentului succesul scontat. Împreună vom parcurge toate etapele și te asigurăm că vei bucura de momentul perfect!
Evenimentele deosebite din viața ta merită nu doar o locație specială, ci și o echipă de profesioniști care să se ocupe de organizarea lor. Indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere aniversară, o reuniune de familie sau de o reuniune corporatistă, vei beneficia de cele mai bune servicii oferite de Celebration Garden.

Evenimentede familie

Ceremonie intimă sau nuntă fastuoasă? Numai la Celebration Garden transformăm clipele importante din viața ta în momente de neuitat. Tratăm fiecare detaliu cu delicatețe și lucrăm la fiecare aspect până la perfecțiune.

Nuntă, botez, ceremonii, aniversări – toate evenimentele de familie organizate de noi sunt unice și se remarcă prin stil și eleganță.


Evenimentecorporate

Pentru că știm cât este de important ca totul să iasă perfect și că orice detaliu contează, noi îți organizăm un eveniment care respectă toate etichetele de business, fie că vorbim de conferințe, întâlniri, seminarii, traininguri, lansări de produse, expoziții, congrese sau convenții.

Îți oferim o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Atmosfera elegantă și caldă, relaxatăși impresionantă pe care ți-o punem la dispoziție, tehnologia de ultimă oră, servirea impecabilă, preparatele rafinate și ambientul relaxant sunt rețeta succesului și constituie combinația potrivită pentru un eveniment de bun gust.


 

Evenimentesociale

Cu profesionalism și atenție la detalii, îți oferim nu doar o locație luxoasă și selectă, ci și o întreagă gamă de servicii, menite să îți depășească așteptările.

Reuniunile, galele de caritate, evenimentele mondene și lansările de produs organizate la  Celebration Garden se fac remarcate prin eleganță, rafinament și unicitate. Invitații sunt primiți într-un cadru elegant și bine pus la punct și se bucură de cu experiențe culinare memorabile, servicii de calitate și activități personalizate.


 
 
 

Celebration Garden

Programeaz o întalnire!