Despre noi

Stimate client,

Va multumim ca ati ales sa colaborati cu noi. Suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile pe care vi le oferim. Vom incerca sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor companiei Dumneavoastra. Pe masura ce nevoile Dumneavostra se modifica vom fi bucurosi sa va sprijinim sa le evaluati si sa va oferim serviciile care va ajuta la indeplinirea noilor obiective. Scopul nostru este de a va oferi servicii de catering pentru evenimente de cea mai buna calitate, realizate de o echipa de profesionisti in domeniu.

Prezenta pe piata romaneasca din 2007, Celebration Catering se remarca prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai, mancare exceptionala, creativitate, flexibilitate si prezentare la standarde inalte. Prin intermediul acestei scrisori de prezentare dorim sa va facem cunoscuta societatea noastra, societate ce activeaza intr-un domeniu care nu ingaduie stangacie si lipsuri : catering si organizare de evenimente.

Pentru sustinerea acestor obiective, in 2008 am inceput procedurile de acreditare ISO 2000:9001. Acreditarea va veni sa rasplateasca munca si efortul depus de-a lungul acestor ani in incercarea noastra de a deveni cei mai buni.

Celebration Catering se poate mandri cu faptul ca desi este una dintre cele mai tinere firme din categoria « catering », lasa impresia unei societati cu traditie, datorita calitatii produselor, seriozitatii si flexibilitatii cu care sunt intampinati clientii. Politica firmei se bazeaza pe un management al calitatii serviciilor oferite care are la baza cooperarea cu clientii nostri pentru atingerea obiectivelor comune, orientandu-ne spre nevoile acestora. Bucataria Celebration Catering are retete speciale pentru a da savoare tuturor evenimentelor. Creativitatea, bunul gust, maiestria si preparatele alese sunt ingredientelele cu adevarat speciale.

Cultura Celebration Catering

– Cultivarea organizatiei in spiritul de a servi
– Intelegerea nevoilor clientului – cerinta obligatorie
– Respect fata de dorintele clientului
– Integrarea intregii organizatii in jurul conceptului de calitate totala
– Punctualitate si servicii profesionale
– Dedicatie totala fata de munca noastra si responsabilitate individuala cu participare la luarea deciziilor

O noua locatie de evenimente, inca un inceput

In octombrie 2009 am deschis Celebration Events Hall si Celebration Garden, doua noi locatii de evenimente, moderne si elegante. Pe langa aceste aspecte, cel mai important este acela legat de conceptul de continua extindere si dezvoltare al firmei. In decembrie 2011 va avea loc deschiderea celui de-al 3-lea salon din grupul Celebration – Celebration Ambiance.

Sperand intr-o colaborare cat mai fructuoasa si indelungata, echipa noastra va sta permanent la dispozitie, principalul sau obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru clienti. Va invitam sa ne cunoasteti! Oferiti-ne increderea dumneavoastra si veti beneficia de mai mult decat mese copioase…