DespreNOI

Restaurantul oferă nunta, botezul și petrecerea perfectă!

Evenimente: 0766 383 687 | Restaurant: 0768 109 389

 

CelebrationGarden

locatia pentru evenimentul perfect!

Vă mulțumim că ați ales să colaborați cu noi. Suntem siguri că veți fi mulțumiți de serviciile pe care vi le oferim. Vom încerca să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor companiei dmneavoastră. Pe masură ce nevoile dmneavostră se modifică vom fi bucuroși să vă sprijinim să le evaluați și să vă oferim serviciile care vă ajută la indeplinirea noilor obiective.
Scopul nostru este de a vă oferi servicii de catering pentru evenimente de cea mai buna calitate, realizate de o echipă de profesioniști în domeniu.

Serviciiireproșabile

pentru evenimentele din viața ta!
Prezenți pe piața românească din 2007, Celebration Garden se remarcă prin calitatea produselor și serviciilor oferite clienților săi, mancare excepțională, creativitate, flexibilitate și prezentare la standarde inalte. Activăm într-un domeniu care nu îngăduie stângăcie și lipsuri: catering-ul și organizare de evenimente.

Spațiile ultrafuncționale ale Celebration Garden reprezintă locul ideal pentru organizarea unei game largi de evenimente de familie, corporatiste sau sociale. Arhitectura și finisajele distincte, răsfățul culinar pe care ți-l oferim, cât și talentul și dedicarea echipei noastre reprezintă elementele cheie prin care îți asigurăm evenimentul perfect.

Echipa noastră vă stă permanent la dispoziție, principalul său obiectiv fiind găsirea soluțiilor optime pentru clienți. Vă invităm să ne cunoașteți!


MISIUNE

Celebration Garden îţi pune la dispoziţie cele mai bune servicii şi facilităţi pentru a-ţi îndeplini toate dorinţele şi nevoile în organizarea unui eveniment.
Indiferent dacă vrei să îţi organizăm nunta de vis, un botez, petrecerea alături de prieteni sau un eveniment corporate, echipa noastră de profesionişti îţi stă la dispoziţie.

 

Obiectiveși valori

Ne dorim să locația ta preferată pentru nuntă, botez și alte evenimente! Valorile care ne caracterizează sunt calitatea, profesionalismul și pasiunea pentru ceea ce facem.

Îți punem la dispoziție cele mai bune servicii și facilități pentru ca tu să te bucuri întotdeauna de o atmosferă caldă, relaxată și rafinată.


Celebration Garden

Programează o întâlnire!